Sunday, May 18, 2008

My journal is not working

Would anyone know why my journal isn't loading properly?  Ever since I put in my last entry it won't load.  When I go in to edit it everything is there that I put into my last entry.  People have mentioned it to me that it isn't working...  Ok update, I just had to delete that last entry and now its working just fine.  I will put the photos here instead!

 

6 comments:

madcobug said...

I saw and your entry and pictures fine the last entry. Helen

robinngabster said...

I noticed it was funky too...couldn't find a place to comment on the last entry.

sunnybethe said...

HI sweetie.  I had a whole lot of trouble last night also.  But what I do is I take an empty Eamil and address it to myself.  Wtie my Entry and the Photo bucket URL and then do a spell check.  Sometimes I SEND LATER where it is in folders until I am ready actually post.  But, if AOL goes down in the middle of my writing I don't lose the whole thing.  I wait until it loads in my journal until I delete that Email--but it is there or in FOLDERS until AOL loads it.  And this way I don't have to edit as much so much either.  With my arthritis I do make a lot of typos so I need spell check even though I am a good speller.  And even though there is a spell check on the Entry page I found it's not nearly as good as the one on Eamils.  This was a tip given to me by Donna when I started jouranling and found it wonderfully helpful.  hugs,  Bethe  
Ooooopps... I forgot to look at pics...going back now.

mosie1944 said...

Yep, seems to be working fine now!

chat2missie said...

You're working now!  Have a good night.
Missie

wwfbison said...

All looks good now, love the pics of your beautiful babies!!
Lisa